Pakot e telefonit mobil ipko


Pakot e internetit përmbajnë 500MB dhe shpërndahen përmes balonave. IPKO me pakon e re që ofron internet në mobil pa limit në Kosovë, 5GB internet për rajon dhe 200 MB për Evropë dhe SHBA pakot e reja të mençura të cilat publikun në IPKO. IPKO u sjellë konsumatorëve të saj ofertën më të re, prej katër pakosh, ku përdoruesit e telefonisë mobile mund të komunikojnë sa të duan, me çmimet më të mira ndonjëherë. Pay bills. 53 euro në muaj. IPKO 4G Internet Settings for iPhone Android 2020 - How To melberi. Për të nderuar dhe uruar për suksesin e ekipit tonë, IPKO ka sjellë një pako të re 3 ditore të internetit në mobil për roaming në Kroaci, e cila do t’u japë përdoruesve shpejtësinë më të madhe të internetit mobil edhe në Kroaci, me shumë megabajt dhe kënaqësinë e një çmimi të zbritur. Mënyra e mbushjes së telefonit: Dërgoni një SMS falas në numrin 50222 nga të gjithë operatorët, shkruani numrin e telefonit IPKO ose Z-Mobile që dëshironi ta mbushni, hapësirë shumën më të cilën dëshironi të mbushni telefonin p. Për shkak të problemeve në procesin e kalimit […] IPKO u sjellë konsumatorëve të saj ofertën më të re, prej katër pakosh, ku përdoruesit e telefonisë mobile mund të komunikojnë sa të duan, me çmimet më të mira ndonjëherë. IPKO njihet si operatori i parë mobil, sa i përket çmimeve të volitshme, kualitetit të shërbimeve, stabilitetit dhe Për t’ju funksionuar interneti në mobil, lidhuni manualisht me operatorët e lartëcekur, sigurohuni që APN është IPKO dhe aktivizoni “Data” dhe “Data Roaming” te Settings. Mirëpo, sa I përket ndeshjeve dhe ligave më të rëndësishme, sportin do ta mbani në mend përmes Kujtesës. 4. Qasja në meny për blerje të shërbimeve nga telefoni mobil, është pa pagesë Prishtinë, 15 prill 2011 – Blerja e shërbimeve përmes telefonit mobil, apo siç njihet ndryshe edhe si përdorimi Dec 05, 2013 · IPKO Support - Pagesa e Internetit permes telefonit mobil Unsubscribe from IPKO Telecom? Cancel Unsubscribe. Në këtë mënyrë, Banka Raiffeisen shton edhe një produkt falas për klientët e saj që i shfrytëzojnë pakot e llogarisë rrjedhëse. Gjithashtu TOP L ofron çasje FALAS të TVim. Që të jemi më afër jush, banka Raiffeisen ka krijuar një product inovativ me të cilin do të keni mundësi t'i shfrytëzoni shërbimet bankare perms telefonit tuaj mobil. Përdoruesit e secilës nga pakot e Plan, bashkë me pakon e tyre mujore me shumë minuta, SMS dhe megabajt do ta marrin edhe një telefon të zgjedhur mobil me zbritje deri në 0 euro. Pas krkess s vazhdueshme panasonic nvgs11 driver. Për vetëm 17€ në muaj, mund t’i merrni të gjitha: Minuta dhe SMS PA KUFI brenda rrjetit të IPKO-së, 300 minuta drejt operatorëve tjerë, 3GB internet në mobil, Internet dhe Televizion Telefonia mobile IPKO tani ofron mundësinë e blerjes dhe aktivizimit të shërbimeve të internetit, televizionit digjital apo telefonisë fikse, nga çdo lloj i telefonit mobil. Në linjën e saj të produkteve të reja me parapagim IPKO ka shtuar edhe pakot javore dhe mujore TiP, të cilat janë të mbushura me qindra minuta dhe SMS, si dhe shumë megabajtë për përdorim brenda rrjetit mobil IPKO, i cili vazhdimisht është në zgjerim. Për vetëm 17 Euro në muaj, mund t’i merrni të gjitha: minuta dhe SMS PA KUFI brenda rrjetit të IPKO-së, 300 … Sot IPKO ka njoftuar se do tu ofrojë gjithë përdruesve të pakove të reja Plan edhe nga një telefonat e ri dhe të mençur pa asnjë pagesë shtesë. Me pakot e reja PRO, IPKO ofron të gjitha shërbimet në një vend të vetëm, duke filluar prej 21. sh (049xxxxxx 5 ose 045xxxxxx 5) SMS Top Up ju mundëson mbushjen e telefonit tuaj celular, internetin dhe televizionin digjital si dhe pakot DuoTV dhe DuoFIX në mënyrë elektronike nga kudo që jeni. Përdoruesit e internetit të IPKO-s në mobil kanë rastin të shpërblehen vetëm duke i përdorur pakot e tyre të preferuara. com. Vizitoni dyqanin më të afërt të IPKO-së. Ky shërbim është në dispozicion 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë dhe është i përshtatshëm për të gjithë ju që përdorni produktet e Operatorëve të … Qysh me pagu mbushje të telefonit me SMS përmes Për vetëm 17 Euro në muaj, mund t’i merrni të gjitha: minuta dhe SMS PA KUFI brenda rrjetit të IPKO-së, 300 minuta me operatorët tjerë, 3GB internet në mobil, Internet dhe Televizion Digjital të IPKO-Digitalb; dhe do të marr 10 numra të telefonit mobil, me të cilët mund të komunikojë PA PAGESË. Me keqardhje, ju njoftojmë se me këtë vendim ne nuk jemi pajtuar dhe kjo situatë e krijuar është jashtë vullnetit tonë si kompani. Qysh me kontrollu i llogarinë e MB? Për të kontrolluar llogarinë tuaj të Çmimet për thirrje në numrat për kujdesin ndaj konsumatorëve +38138 700 700 dhe +38649 700 700 janë pa pagesë vetëm për thirrjet brenda rrjetit të IPKO-së (on-net) ndërsa për thirrjet nga operatorët lokal (PTK, Vala dhe Zmobile) aplikohen tarifat e përcaktuara nga këta operatorë. ) Konfigurimi i telefonit tuaj, b. IPKO sot ka zbuluar gjashtë pako të reja PRO për bizneset e vogla dhe të mesme, me të gjitha shërbimet në një vend me një faturë të vetme – për t’ua mundësuar ekipeve që të jenë vazhdimisht të lidhur, produktiv dhe gjithnjë afër njëri-tjetrit. Pakot në Shqipëri Aktivizimi i internetit bëhet duke dërguar SMS në numrin 50555 me tekst: Data plus. . www. Opsione të tjera nuk ka. Në lojën e madhe shpërblyese të IPKO, konsumatorët më me fat të kompanisë do të shpërblehen edhe me televizor Samsung LED 65” 4K Curved, Apple MacBook, iPhone 6S Plus, Samsung Galaxy Edge Plus, iPhone 6S, Samsung Galaxy Edge, iPhone 6, iPad Air 2, mbushje të telefonit mobil, si dhe pako me minuta, SMS apo gigabajt. Për vetëm 17 Euro në muaj, mund t’i merrni të gjitha: minutadhe SMS PA KUFI brenda rrjetit të IPKO-së, 300 minuta […] Shkruani e-mail adresën tuaj Pajtohem me afatet dhe kushtet e përcaktuara në këtë dokument. IPKO fillon me internetin më të shpejtë mobil në botë – 4G, për të parën herë në Kosovë Vetëm dy muaj pas paralajmërimit fillestar në publik, dhe më pak se 1 vit nga lansimi i rrjetit të vetëm 3G në Kosovë, IPKO ka njoftuar se është gati për lansimin e rrjetit më të shpejtë mobil në botë – 4G. “iPhone X – telefoni më i avancuar i Apple, kompanisë … Çmimet për thirrje në numrat për kujdesin ndaj konsumatorëve +38138 700 700 dhe +38649 700 700 janë pa pagesë vetëm për thirrjet brenda rrjetit të IPKO-së (on-net) ndërsa për thirrjet nga operatorët lokal (PTK, Vala dhe Zmobile) aplikohen tarifat e përcaktuara nga këta operatorë. sh (049xxxxxx 5 ose 045xxxxxx 5) Video udhëzuesi për mbushje të telefonit Duke e parë kërkesën e jashtëzakonshme për internetin e shpejtë në mobil, telefonia mobile IPKO e cila ofron mbi 20 modele te markave të ndryshme të telefonave mobil, tani ka zbritur edhe çmimet e pajisjeve, për t’ua mundësuar sa më shumë prej përdoruesve të saj ta provojnë shpejtësinë e rrjetit 4G dhe 3G me telefonat e rinj dhe të shpejtë. 171K likes. IPKO lason pakot më të mira TOP S, M & L, me të gjitha shërbimet në një vend – të përshtatshme për familje dhe biznese të vogla, me çmimin më të lire në treg. Prishtinë, 6 prill, 2017 - IPKO sot ka zbuluar gjashtë pako të reja PRO për bizneset e vogla dhe të mesme, me të gjitha shërbimet në një vend me një faturë të vetme – për t’ua mundësuar ekipeve që të jenë vazhdimisht të lidhur, produktiv dhe gjithnjë Për konfigurim, ju lutem kontaktoni qendrën e thirrjeve të IPKO’s, prej nga agjentët tanë ju dërgojnë konfigurimet automatikisht në telefonin tuaj, pa pasur nevojë të bëni konfigurimin në mënyrë manuale. Për mbushje të llogarisë së telefonit mobil IPKO: Shkruani numrin e telefonit mobil, hapësirë, shumën me të cilën doni të mbushni llogarinë dhe e dërgoni mesazhin në 50000 p. 2019, Z Mobile pushon së dhëni shërbime për klientët. Për të aktivizuar pakon ditore me 200 MB, e cila kushton 1. Loading Për 2. Refill your (and other) credit balance. Aktivizo ofertën falas, duke dërguar SMS me fjalën 007 në numrin 123 dhe fol shlirë, çdo ditë Jul 21, 2010 · Manual i cili do t'ju spjegoj se si ta aktivizoni Internetin në mobil: a. 137 · 1634 govore o ovome · 152 ljudi bilo je ovdje. Aktivizimi i një pakoje të vetme të internetit në telefon mund të përdoret në vende të ndryshme, pa pasur nevojë të aktivizohet ndonjë … Duke e parë kërkesën e jashtëzakonshme për internetin e shpejtë në mobil, telefonia mobile IPKO e cila ofron mbi 20 modele te markave të ndryshme të telefonave mobil, tani ka zbritur edhe çmimet e pajisjeve, për t’ua mundësuar sa më shumë prej përdoruesve të saj ta provojnë shpejtësinë e rrjetit 4G dhe 3G me telefonat e rinj dhe të shpejtë. ️ Për të aktivizuar internetin në mobil thirrni *321#. Për tetë javë rresht, IPKO do t’i shpërblejë përdoruesit e telefonisë mobile me nga 3 telefona të mençur në javë, si dhe çmimin kryesor laptopin e famshëm të “Apple”, MacBook Air. sh. Pakot e njëjta që përdoruesit i aktivizojnë për çdo shtet të BE-së mund të vazhdojnë t’i përdorin edhe në SHBA. Për të gjashtin vit me radhë, IPKO e vazhdon rritjen në telefoninë mobile, ndërsa në TV digjital dhe internet arrin rritje dyshifrore përgjatë vitit 2016 Prishtinë, 12 prill 2017 – IPKO sot prezantoi rezultatet e audituara vjetore të biznesit për vitin 2016. Pakot janë të vlefshme 30 ditë, dhe mund të aktivizohen në të gjitha dyqanet e IPKO-së dhe tek distributorët e autorizuar të këtij operatori, si dhe duke thirrur kodet përkatëse, *115*1# për pakon Diaspora 1 dhe *115*2# për pakon Diaspora 2. Televizioni Digjital. p. sh (049xxxxxx 5 ose 045xxxxxx 5) Video udhëzuesi për mbushje të telefonit Të gjithë përdoruesit e telefonisë mobile të IPKO-s, nuk kanë më kufij me vendet e rajonit apo vendet evropiane si Greqia dhe Kroaciakur përdorin internetin në telefon gjatë rrugëtimit për në bregdet. m-Banking M-Banking ju mundëson t'i kryeni të gjitha veprimet e e-Banking përmes telefonit mobil. IPKO, Pristina, Kosovo. Pakot e vogla: Zakonisht përdoren për dërgimin e dhuratave, mallrave me karakter mostre etj. Dërgoni një SMS falas në numrin 50222 nga të gjithë operatorët, shkruani numrin e telefonit IPKO ose Z-Mobile që dëshironi ta mbushni, hapësirë shumën më të cilën dëshironi të mbushni telefonin p. Për ta mbështetur komunikimin e pandërprerë mobil, IPKO ka ndërtuar rrjetin i cili mbulon me sinjal të telefonisë mobile 99. Çmimet e telefonave të ofruar nga IPKO fillojnë prej 49 euro, për modelin e Alcatel 2010. Përderisa pakot tjera: TOP M dhe TOP L, ofrojnë minuta dhe SMS PA KUFI brenda rrjetit të IPKO-së, 500 minuta me operatorët tjerë, 5GB internet në mobil, Televizion Digjital të IPKO-Digitalb dhe Internet me shpejtësi deri në 50 Mbps. Kete sistem alarmi e bene interesant aktivizimi ose deaktivizimi dhe funksione tjera nga se largu permes telefonit tuaj mobil. net. IPKO sot ka zbuluar gjashtë pako të reja PRO për bizneset e vogla dhe të mesme, me të gjitha shërbimet në një vend me një faturë të vetme – për t’ua mundësuar ekipeve që të jenë vazhdimisht të lidhur, produktiv dhe gjithnjë afër nëjri-tjetrit. Prishtinë, 7 Maj, 2018 – IPKO u sjellë konsumatorëve të saj ofertën më të re, prej katër pakosh, ku përdoruesit e telefonisë mobile mund tëkomunikojnë sa të duan, me çmimet më … IPKO e sjell internetin më të shpejtë mobil në botë, atë 4G, për të parën herë në Kosovë, thuhet në kumtesën e kompanisë Vetëm dy muaj pas paralajmërimit fillestar në publik, dhe më pak se 1 vit nga lansimi i rrjetit të vetëm 3G në Kosovë, IPKO ka njoftuar se May 19, 2010 · Për konfigurim, ju lutem kontaktoni qendrën e thirrjeve të IPKO’s, prej nga agjentët tanë ju dërgojnë konfigurimet automatikisht në telefonin tuaj, pa pasur nevojë të bëni konfigurimin në mënyrë manuale. Për të pranuar 3 euro kredi falas nga operatori i tyre mobil, konsumatorët e telefonisë mobile IPKO duhet ta ftojnë shoqërinë e tyre që t’i marrin benefitet, duke blerë një numër në njërin nga 17 dyqanet zyrtare të kompanisë. May 19, 2010 · Për konfigurim, ju lutem kontaktoni qendrën e thirrjeve të IPKO’s, prej nga agjentët tanë ju dërgojnë konfigurimet automatikisht në telefonin tuaj, pa pasur nevojë të bëni konfigurimin në mënyrë manuale. 7 për qind të popullsisë në Kosovë Duhet te keni kontraten e biznesit tuaj, Duhet te keni pako te Internetit Biznes jo Residencial (i thjeshte), Çmimet e pakove te Internetit Biznes varen nga shpejtesia e rrjetit te cilin e kerkoni. Paguani pako të internetit, televizionit apo telefonisë fikse, shpejt dhe pa telashe, në çdo kohë dhe kudo. "Zija Shemsiu", nr. Komunikoni akoma m lir me t afrmit tuaj n Itali, Greqi, Gjermani, SHBA dhe Kanada 4g me qysh vala qysh me gps mobil internet mobile telefonia mobile 3g; Comments: 0. Faqja zyrtare e kompanisë IPKO në Facebook. 50 EUR. “Pakot e reja mujore i kushtohen të gjithë përdoruesve tanë të cilët duan që të kenë komunikim të pandërprerë, pa menduar për rimbushjen e telefonit të tyre mobil, apo se drejt cilit operator mobil në Kosovë ata po e drejtojnë thirrjen e tyre” ka thënë Robert Erzin, drejtor ekzekutiv në IPKO. sh Gjatë blerjes, konsumatori duhet të tregoj numrin, emrin dhe mbiemrin e personit të cilin e referon, dhe më pas ta pranojë bonusin e dhënë nga telefonia mobile IPKO. 95K. E veçanta e këtyre pakove nuk qëndron vetëm në thirrjet pa limit që përdoruesit mund të bëjnë brenda rrjetit të IPKO-së, por pakot e reja … Nov 24, 2017 · IPKO sot ka njoftuar se do të jetë ofruesi ekskluziv i iPhone X – modelit më të ri dhe më të avancuar të iPhone deri më sot. Aplikacioni My IPKO është krijuar veçanërisht për ju, për t’ju bërë edhe më të lehtë përdorimin e shërbimeve tona. E veçanta e këtyre pakove nuk qëndron vetëm në thirrjet pa limit që përdoruesit mund të bëjnë brenda rrjetit të IPKO-së, por pakot e reja … Pakot regjionale dhe evropiane të internetit në telefonin mobil mund të aktivizohen nga të gjithë përdoruesit e IPKO-së, përfshirë edhe bizneset. Përveç kanaleve më ekskluzive të televizionit kabllor digjital, Kujtesa ofron llojllojshmëri të kanaleve të cilat plotësojne shijet dhe kërkesat e secilit anëtarë të familjes. Prishtinë, 6 prill, 2017 - IPKO sot ka zbuluar gjashtë pako të reja PRO për bizneset e vogla dhe të mesme, me të gjitha shërbimet në një vend me një faturë të vetme – për t’ua mundësuar ekipeve që të jenë vazhdimisht të lidhur, produktiv dhe gjithnjë IPKO, Pristina, Kosovo. Për vetëm 17 Euro në muaj, mund t’i merrni të gjitha: minuta dhe SMS PA KUFI brenda rrjetit të IPKO-së, 300 … Pakot e reja Pro, përveç rritjes së efikasitetit të secilit biznes, ua mundësojnë atyre që t’i reduktojnë edhe shpenzimet e tyre mujore për shërbimet e internetit, TV, telefonisë fikse dhe asaj mobile, pasiqë secila pako me katër shërbime kushton shumë më lirë sesa kur të njëjtat blihen ndaras. Ndërsa ju mund t’i sjellni deri në 10 miq apo familjarë në IPKO, dhe t’i eliminoni shpenzimet tuaja të telefonit, nga kreditë që ju vijnë prej gjithë atyre që ju i keni dërguar në IPKO. Pakot e internetit në mobil | monthly based internet Kjo pako ju Raporti i fundit i ARKEP për tremujorin e katërt të vitit 2016 thotë se mbi 1. Zgjedh pakon më të përshtatshme për ty. Mujore XS është risia që vjen pas pakove të tjera mujore të lansuara më herët nga IPKO – Mujore S, M, L – të cilat janë ndër pakot më të kërkuara nga përdoruesit e IPKO-së. 50 Euro ju duhet të thirrni në *478*1#, Duke e parë kërkesën e jashtëzakonshme për internetin e shpejtë në mobil, telefonia mobile IPKO e cila ofron mbi 20 modele te markave të ndryshme të telefonave mobil, tani ka zbritur edhe çmimet e pajisjeve, për t’ua mundësuar sa më shumë prej përdoruesve të saj ta provojnë shpejtësinë e rrjetit 4G dhe 3G me telefonat e rinj dhe të shpejtë. 99 Euro ju do të fitoni 2 GB internet të shpejtë dhe biseda pa pare me të gjithë anëtarët e komunitetit si dhe 500 SMS brenda komunitetit. 2 Pas njoftimit të defektit, në rast se i njëjti nuk mund të eliminohet nëpërmjet telefonit, IPKO brenda 5 (pesë) ditëve do t’i kthej përgjigje Përdoruesit për zgjidhjen e problemit. IPKO ka vendosur të shpërndajë përsëri pako të internetit në mobil, falas, për përdoruesit e saj. Sviđa mi se: 335. Me pakot e reja të minutave kombëtare të cilat i ka lansuar sot, IPKO ka bërë që përdoruesit e saj të telefonisë mobile mos të kenë më nevojë ta mbajnë më shumë se një telefon, pasi që atyre u ofron minuta kombëtare për thirrje drejt çdo operatori mobil në Kosovë. Edhe pse nga kjo kompani kanë njoftuar se ky problem është rregulluar, një gjë të tillë po del se nuk ka ndodhë në të vërtetë. Për secilin model të zgjedhur të telefonit, IPKO ofron garancion 12 mujor dhe servisim të pajisjes, në rast të nevojës. Duke shfrytëzuar telefonin e tyre, klientët e Bankës Raiffeisen mund të bëjnë një produkt falas për klientët e saj që i shfrytëzojnë pakot e llogarisë rrjedhëse. Të gjithë përdoruesit e telefonisë mobile të IPKO-s, nuk kanë më kufij me vendet e rajonit apo vendet evropiane si Greqia dhe Kroaciakur përdorin internetin në telefon gjatë rrugëtimit për në bregdet. Shih pakot Shih pakot Pako MAX Ju prezentojmë pakot e reja MAX Më shumë Më shumë HEJ! IPKO Me pakot më atraktive të komunikimit për të rinjë në Kosovë! Më shumë Më shumë Fito me Për mbushje të llogarisë së telefonit mobil IPKO: Shkruani numrin e telefonit mobil (pa zeron e parë), hapësirë, shumën me të cilën doni të mbushni llogarinë dhe dërgoni një SMS në numrin 50001. Jun 21, 2019 · Mijëra përdorues të operatorit mobil IPKO në mbarë Kosovën vazhdojnë të kenë probleme me qasjen e tyre në internet dhe thirrjet telefonike. Regjistrimi është FALAS, për të gjithë. E njëjta ofertë është gjithashtu në dispozicion për përdoruesit e Hej që e kanë aktive pakon Hej3000. Kompania ka postuar rezultate rekorde në shërbimet fikse (internet dhe TV digjital), … Најстабилен супер брз интернет, најголем број ТВ канали и голем избор уреди на рати. Welcome to IPKO's official Facebook Page. Për të parë ofertat dhe pakot, vizitoni faqen e internetit të Ipko-s. 2. sh Pakot TiP me minuta dhe SMS kombëtarë si dhe internet në mobil! Zgjedhni se cili TiP ju përshtatet më së miri: • TiP Standard – 100 min, 100 SMS dhe 1GB me validitet 7 ditë për vetëm 2. sh Unesite vašu e-mail adresu Slažem se sa rokovima i uslovima navedenim u ovom dokumentu Uplate za sve usluge IPKO Telecommunications LLC, koje pretplatnici izvrše putem online plaćanja su nepovratne. 50 Euro ju duhet të thirrni në *478*1#, Duke shfrytëzuar telefonin e tyre, klientët e Bankës Raiffeisen mund të bëjnë drejtpërdrejtë mbushjen e telefonit, televizorit dhe internetit varësisht nga kontrata apo pakoja që klientët kanë me operatorin IPKO. E Në linjën e saj të produkteve të reja me parapagim IPKO ka shtuar edhe pakot javore dhe mujore TiP, të cilat janë të mbushura me qindra minuta dhe SMS, si dhe shumë megabajtë për përdorim brenda rrjetit mobil IPKO, i cili vazhdimisht është në zgjerim. apo ankese me shkrim në email adresën zyrtare info@ipko. IP Publike nuk mundesohet per klient te thjeshte per arsye te keqperdorimeve te Në lojën e madhe shpërblyese të IPKO, konsumatorët më me fat të kompanisë do të shpërblehen edhe me televizor Samsung LED 65” 4K Curved, Apple MacBook, iPhone 6S Plus, Samsung Galaxy Edge Plus, iPhone 6S, Samsung Galaxy Edge, iPhone 6, iPad Air 2, mbushje të telefonit mobil, si dhe pako me minuta, SMS apo gigabajt. com, apo tek shitoret e IPKO’s. “Ky shërbim do t’iu … Ju mundëson mbushjen e telefonit mobil, internetit dhe televizionit digjital si dhe pakot DUO TV dhe DUO FIX duke dërguar një SMS në 50000. Pakot duhet të amballazhohen mirë për të siguruar përmbajtjen e tyre gjatë transportit. Pakot dhe çmimet/muaj IPKO mobil/Vala IPKO fiks/PTK fix/ D3 SMS (IPKO, D3, Vala) Interneti në mobil Çmimi në muaj. -GSM Mobil rimbushje – Ofrohen mbushje për të gjitha numrat Prepaid (me parapagim) duke filluar nga 1€. Për të bërë pagesa përmes telefonit tuaj mobil, ndiqni udhëzimet më Çmimet për thirrje në numrat për kujdesin ndaj konsumatorëve 038 700 700 dhe 049 700 700 janë pa pagesë vetëm për thirrjet brenda rrjetit te IPKO’s (on-net) ndërsa për thirrjet nga operatorët lokal (PTK, Vala dhe Zmobile) aplikohen tarifat e percaktuara nga këta Operatorë. Vetëm rrjeti mobil IPKO mbulon më shumë se 90 për qind të popullsisë së Kosovës me teknologjitë mobile 3G dhe 4G, ndërsa operatori më i avancuar kosovar poashtu Telefonia Mobile · Televizioni Digjital · Internet. Konsumatorët pastaj mund të aktivizojnë ndonjë nga pakot e internetit mobil; paketa hyrse e nivelit ofron 1 GB internet për 1. Prishtinë, 6 prill, 2017 - IPKO sot ka zbuluar gjashtë pako të reja PRO për bizneset e vogla dhe të mesme, me të gjitha shërbimet në një vend me një faturë të vetme – për t’ua mundësuar ekipeve që të jenë vazhdimisht të lidhur, produktiv dhe gjithnjë Duke shfrytëzuar telefonin e tyre, klientët e Bankës Raiffeisen mund të bëjnë drejtpërdrejtë mbushjen e telefonit, televizorit dhe internetit varësisht nga kontrata apo pakoja që klientët kanë me operatorin IPKO. Pakot TOP përmbajnë të gjitha shërbimet në një vend, në një faturë të vetme dhe janë të përshtatshme për biznese të vogla dhe familje. aktivizimi dhe deaktivizimi i alarmit, aktivizim alarmi ne shtepi (nese femijet jane vetun duke fjete), alarmi aktiv pa sirene (therret vetem ne numrat e telefonit IPKO, Pristina, Kosovo. IPKO ofron pako të ndryshme të Internetit në mobil varësisht nga nevojat e juaja për komunikim. “Ky shërbim do t’iu … Sot IPKO ka njoftuar se do tu ofrojë gjithë përdruesve të pakove të reja Plan edhe nga një telefonat e ri dhe të mençur pa asnjë pagesë shtesë. Për vetëm 17 Euro në muaj, mund t’i merrni të gjitha: minuta dhe SMS PA KUFI brenda rrjetit të IPKO-së, 300 minuta me operatorët tjerë, 3GB internet në mobil, Internet dhe Televizion Digjital të IPKO-Digitalb; dhe do të marr 10 numra të telefonit mobil, me të cilët mund të komunikojë PA PAGESË. zip, IPKO srish ofron Kt fundvit, abonentt e IPKO TV digjital do t kursejn deri n 20 nga mimet Televizioni kabllor. Në sheshet dhe kafeteritë më të frekuentuara të shtatë qyteteve më të mëdha të Kosovës, IPKO ka filluar shpërndarjen e pakove të internetit në mobil, falas. : 49xxxxxx 5 (për mbushjet prej 5€) Shuma të cilën mund të mbushni përmes TEB Bank është nga 1 deri në 100€. Çmimet për thirrje në numrat për kujdesin ndaj konsumatorëve +38138 700 700 dhe +38649 700 700 janë pa pagesë vetëm për thirrjet brenda rrjetit të IPKO-së (on-net) ndërsa për thirrjet nga operatorët lokal (PTK, Vala dhe Zmobile) aplikohen tarifat e përcaktuara nga këta operatorë. Planet Tarifore; Prepaid; Postpaid; Interneti në mobil; Pakot dhe çmimet; Numri IPKO; Numri IPKO; Dopuna za Zeri Për t’ju funksionuar interneti në mobil, lidhuni manualisht me operatorët e lartëcekur, sigurohuni që APN është IPKO dhe aktivizoni “Data” dhe “Data Roaming” te Settings. sh Me pakot e reja PRO, IPKO ofron të gjitha shërbimet në një vend të vetëm, duke filluar prej 21. Working Subscribe Subscribed Unsubscribe 1. 11 Janar 2018 Në kuadër të platformës më të madhe për të rinjtë Hej!, IPKO ka investuar kolltukë të rehatshëm, kabinë për të mbushur bateritë e telefonave të tyre të anëtarët e saj ika shpërblyer me mijëra telefona të mençur mobil, Me ndeshjet e UEFA-Liga e Kombeve, IPKO hap kanalet sportive per pakot familjare. Si mund t’i aktivizoj pakot e Internetit në mobil? Si deaktivizohen pakot e internetit në mobil? Si ta përdorni internetin jashtë vendit? Si mund të bëhem pjesë e pakove Postpaid Plan? Group. “Ky shërbim do t’iu … Mobil & Telefoni. Numrat janë valid 12 muaj prej momentit që aktivizohet njëra nga pakot Diaspora. com Raiffeisen Bank Kosova, Pristina. Shërbimi i ri i IPKO-së ju mundëson të paguani për shërbimet fikse përmes telefonit tuaj mobil. Thirrni në IPKO, Qendra për Thirrje Për të gjashtin vit me radhë, IPKO e vazhdon rritjen në telefoninë mobile, ndërsa në TV digjital dhe internet arrin rritje dyshifrore përgjatë vitit 2016 Prishtinë, 12 prill 2017 – IPKO sot prezantoi rezultatet e audituara vjetore të biznesit për vitin 2016. Sipas marrëveshjes me Apple, IPKO mbetet operatori i vetëm mobil në Kosovë që do ta ofrojë iPhone X. Dhe më pas, sado që ata shpenzojnë në numrin e tyre të ri (minuta, SMS, apo megabajt), shuma e njëjtë ju vjen juve si bonus prej tyre. Fillimisht, ju si përdorues i rregullt dhe besnik i telefonisë së vetme mobile e cila ju shpërblen duhet të regjistroheni në program duke thirrur numrin *777#, ose duke vizituar portalin pika. 5Eur Të gjitha llojet e telefonave të mençur të ofruar nga IPKO ofrohen me mundësinë e blerjes vetëm të telefonit si pajisje, por edhe në atë të blerjes së telefonit me pakon e telefonisë mobile që përfshin mbushje të telefonit prej 60 ose 120 euro. Si mi Perdor Facebook-un Falas Ne Mobil? Si te Dergojm SMS Falas nga iPhone? Si Te Fotografojm 800 Here Gjate nje Minuti me iPhone; Si te Perdorim Twitter ne Mobil Falas? Si te shkarkojm të gjitha fotografitë e dikujt nga Instagram? Si ti Transferojm Kredi ne iPKO? Tango SMS Falas(Program) Si ta çbllokojm Telefonin mobil Nokia? Përdoruesit e telefonisë mobile IPKO edhe në SHBA mund të bëjnë shfletim tërë ditor ose javor të internetit të shpejtë në mobil, sikurse në Kosovë. Ju vetëm duhet ta dini markën dhe modelin e telefonit që keni. Beni Kompjuterin Kur Ta Ndizni Dhe Ta Fikni Te Thot Bismilah-El Hamdurilah: Download Kush do te behet milioner : Shkarko Windows Imod Babase dhe Susto Pack Tools Vendosa qe ta hap kete teme ku do mund te sjellen arritjet e fundit ne teknologjin e telefonave Mobile per te gjithe ata qe jane apsionure pas telefonise mobile Projektorët Pico janë popullarizuar shumë shpejtë: Shumë kompani janë duke shikuar mundësinë që të integrojnë teknologji të ndryshme në pajisjet teknologjike që ata prodhojnë. "Maxi" për aktivizimin e pakos me 1 GB Internet në mobil; Qysh me ç’aktivizu internetin në mobil? Pakoja juaj e përzgjedhur do të ç’aktivizohet vetëm atëherë kur të skadojë, do të thotë pas 30 ditësh nga dita e aktivizimit. Duke e parë kërkesën e jashtëzakonshme për internetin e shpejtë në mobil, telefonia mobile IPKO e cila ofron mbi 20 modele te markave të ndryshme të telefonave mobil, tani ka zbritur edhe çmimet e pajisjeve, për t’ua mundësuar sa më shumë prej përdoruesve të saj ta provojnë shpejtësinë e rrjetit 4G dhe 3G me telefonat e rinj dhe të shpejtë. Si muna me konfiguru nje modem te tipit Top-Link Router e kam rrjetin me ipko me modem Sceintific Atlanta e shfrytezoj rrjeitn e 15 eurove dmth 1mb/s keshtu qe a munu mem nimu si muna me ba qe modemi i ipkos me konfiguru me kete top - link Përderisa pakot tjera: TOP M dhe TOP L, ofrojnë minuta dhe SMS PA KUFI brenda rrjetit të IPKO-së, 500 minuta me operatorët tjerë, 5GB internet në mobil, Televizion Digjital të IPKO-Digitalb dhe Internet me shpejtësi deri në 50 Mbps. Kjo është faqja zyrtare e bankës Raiffeisen në Kosovë Oct 11, 2016 · Operatori Kosovar IPKO për tetë javë,do të shpërblejë përdorusit e internetit mobil çdo javë me çmimet e smartfonëve dhe një shancë për të fituar një laptop Apple MacBook Air. Ju duhet të lidheni me njerin nga këta operatorë: Shqipëri – Eagle, Telekom Albania … Qysh me aktivizu internetin roaming në IPKO? Read More » IPKO lanson “ofertën më të mirë në botë”, që mbulon të gjitha nevojat e komunikimit, duke filluar me një çmim prej vetëm pesë eurosh. 34, Prishtinë, info@ipko. IKO mobile app and iPKO website constitute electronic banking services. Përmes E-banking - web, Banka Raiffeisen ju ofron qasje të thjeshtë dhe të besueshme në shërbimet bankare 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. 53 euro në muaj Prishtinë, 6 prill, 2017 – IPKO sot ka zbuluar gjashtë pako të reja PRO për bizneset e vogla dhe të mesme, me të gjitha shërbimet në një vend me një faturë të vetme … Çmimet për thirrje në numrat për kujdesin ndaj konsumatorëve 038 700 700 dhe 049 700 700 janë pa pagesë vetëm për thirrjet brenda rrjetit te IPKO’s (on-net) ndërsa për thirrjet nga operatorët lokal (PTK, Vala dhe Zmobile) aplikohen tarifat e percaktuara nga këta Operatorë. sh (049xxxxxx 5 ose 045xxxxxx 5) Dërgoni një SMS falas në numrin 50222 nga të gjithë operatorët, shkruani numrin e telefonit IPKO ose Z-Mobile që dëshironi ta mbushni, hapësirë shumën më të cilën dëshironi të mbushni telefonin p. Pakot e internetit në mobil IPKO PIKA do t'u mundësojë klientëve të IPKO-s të regjistruar në programin “Pika” t'i  Sa shpenzon internet në mobil? Zgjedh pakon më të përshtatshme për ty varësisht se sa Pakot e internetit në mobil. ipko. Aktivizimi i një pakoje të vetme të internetit në telefon mund të përdoret në vende të ndryshme, pa pasur nevojë të aktivizohet ndonjë … IPKO fillon me internetin më të shpejtë mobil në botë – 4G, për të parën herë në Kosovë Vetëm dy muaj pas paralajmërimit fillestar në publik, dhe më pak se 1 vit nga lansimi i rrjetit të vetëm 3G në Kosovë, IPKO ka njoftuar se është gati për lansimin e rrjetit më të shpejtë mobil në botë – 4G. Shërbimet e kombinuara. 11. Manage your benefits and expenses. Shih ofertën Shih ofertën Interneti ne mobil Zgjedhni nga pakot e ndryshme të internetit në mobil me shpejtësi 4G, për përdorim në tërë Si mund t’i aktivizoj pakot e Internetit në mobil? Si deaktivizohen pakot e internetit në mobil? Si ta përdorni internetin jashtë vendit? Si mund të bëhem pjesë e pakove Postpaid Plan? Group. IPKO lanson “ofertën më të mirë në botë”, që mbulon të gjitha nevojat e komunikimit, duke filluar me një çmim prej vetëm pesë eurosh. Dec 18, 2014 · Aerogrami nuk duhet të përmbajë kurrëfarë lënde por vetëm njoftim me shkrim. Fillimisht, ju si përdorues i rregullt dhe besnik i telefonisë së vetme mobile e cila ju shpërblen duhet të regjistroheni në program duke thirrur numrin *777#, ose  Download a new free-of-charge version of iPKO biznes application and obtain an easy access to your company account in PKO Bank Polski through your  My IPKO enables you to: See your account balance. Thirrni në IPKO, Qendra për Thirrje Pakot janë të vlefshme 30 ditë, dhe mund të aktivizohen në të gjitha dyqanet e IPKO-së dhe tek distributorët e autorizuar të këtij operatori, si dhe duke thirrur kodet përkatëse, *115*1# për pakon Diaspora 1 dhe *115*2# për pakon Diaspora 2. me peshë deri në 2 kg. Si mi Perdor Facebook-un Falas Ne Mobil? Si te Dergojm SMS Falas nga iPhone? Si Te Fotografojm 800 Here Gjate nje Minuti me iPhone; Si te Perdorim Twitter ne Mobil Falas? Si te shkarkojm të gjitha fotografitë e dikujt nga Instagram? Si ti Transferojm Kredi ne iPKO? Tango SMS Falas(Program) Si ta çbllokojm Telefonin mobil Nokia? Oct 11, 2016 · Operatori Kosovar IPKO për tetë javë,do të shpërblejë përdorusit e internetit mobil çdo javë me çmimet e smartfonëve dhe një shancë për të fituar një laptop Apple MacBook Air. E […] Ju mundëson mbushjen e telefonit mobil, internetit dhe televizionit digjital si dhe pakot DUO TV dhe DUO FIX duke dërguar një SMS në 50000. Ju mundëson mbushjen e telefonit mobil, internetit dhe televizionit digjital si dhe pakot DUO TV dhe DUO FIX duke dërguar një SMS në 50000. Kompania ka postuar rezultate rekorde në shërbimet fikse (internet dhe TV digjital), … Përderisa pakot tjera: TOP M dhe TOP L, ofrojnë minuta dhe SMS PA KUFI brenda rrjetit të IPKO-së, 500 minuta me operatorët tjerë, 5GB internet në mobil, Televizion Digjital të IPKO-Digitalb dhe Internet me shpejtësi deri në 50 Mbps. Ipko mbulon gati 82% të popullsisë dhe rreth 60% të territorit me 4G. Rimbushja e telefonit tuaj mobil Ipko apo Vala Shënoni vetëm shumën e parave dhe dërgoni SMS-in në numrin 50005 Shembull :10 Mesazhi duket në këtë formë 10; Rimbushja e telefonit të familjarit apo mikut tuaj Shënoni numrin e telefonit të mikut tuaj, një hapësirë, shumën e parave që dëshironi t`ia dërgoni mikut dhe këtë SMS Këtë verë, pushimet tuaja do të jenë më të lira me pakot roaming të internetit në mobil dhe ato me min/sms. com Për kujdesin ndaj klientëve, thirr: 049/038 700 700 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. Thirrni në IPKO, Qendra për Thirrje Duke shfrytëzuar telefonin e tyre, klientët e Bankës Raiffeisen mund të bëjnë drejtpërdrejtë mbushjen e telefonit, televizorit dhe internetit varësisht nga kontrata apo pakoja që klientët kanë me operatorin IPKO. Pra, te realizushme jane funksionet e ndryshme si p. Nëse gjatë kthimit në shtëpi, mbetet ndonjë megabajt i pashfrytëzuar nga pakot rajonale apo evropiane, mos u brengosni – ato mund të përdoren edhe në Kosovë. Dil në IPKO, Rezervo numrin tënd 048! Ju keni mundësi ta merrni numrin e njejtë që e posedoni tek operatorët tjerë dhe të përfitoni 10GB internetin në mobil, 100SMS, dhe 100MIN drejt të gjithë operatorëve në Kosovë. Kështu që jemi të obliguar të ju informojmë se nga sot, më 28. 335 040 pëlqime · 3 090 duke folur në lidhje me këtë · 147 ishin këtu. IPKO-s, ndërsa blerja e shërbimeve përmes telefonit mobil u mundëson atyre që  . Pakot e reja Pro, përveç rritjes së efikasitetit të secilit biznes, … Me pakot e reja PRO, IPKO ofron të gjitha shërbimet në një vend të vetëm, duke filluar prej 21. Përmes My IPKO, ju mund të shihni pasqyrën e llogarisë, të rimbushni telefonin mobil, të paguani fatura, të aktivizoni pako, të shihni të gjitha ofertat aktuale dhe shumë të tjera - vetëm me një ‘klik’! Mobil & Telefoni. sh (049xxxxxx 5 ose 045xxxxxx 5) Video udhëzuesi për mbushje të telefonit IPKO lanson pakot më të mira TOP S, M & L, me të gjitha shërbimet në një vend – të përshtatshme për familje dhe biznese të vogla, me çmimin më të lire në treg. Rimbushja e telefonit tuaj mobil Ipko apo Vala Shënoni vetëm shumën e parave dhe dërgoni SMS-in në numrin 50005 Shembull :10 Mesazhi duket në këtë formë 10; Rimbushja e telefonit të familjarit apo mikut tuaj Shënoni numrin e telefonit të mikut tuaj, një hapësirë, shumën e parave që dëshironi t`ia dërgoni mikut dhe këtë SMS Kjo pako postpaid e IPKO-së, Mujore XS u dedikohet të gjithë përdoruesve të cilët duan t’i kenë kontroll shpenzimet e telefonit të tyre. Klient i ri Të gjithë klientët e rinj, mund të zgjedhin SIM kartelën me këto benefite: internet në mobil apo minuta, për vetëm 3 Eur. Si ta bëni mbushjen e pakos së Televizonit Digjital? Çka ofron aplikacioni TVim? Informatë për çmimet e pajisjeve Bëni pagesat e internetit, TV ose telefonisë fikse përmes telefonit mobil. Per me shume detaje ndjek linkun ne vazhdim. IPKO lanson pakot më të mira TOP S, M & L, me të gjitha shërbimet në një vend – të përshtatshme për familje dhe biznese të vogla, me çmimin më të lire në treg. Për 2. Përveç përfitimeve të shumta dhe modelit të ri të telefonit, përdoruesi që aktivizon pakon mund të zgjedh një numër të një personi të dashur dhe të komunikojë me të pa limit, për një vit të plotë. Pakoja që i plotëson të gjitha nevojat dhe dëshirat e përdoruesve të telefonisë mobile IPKO kushton 99 euro në muaj dhe e njëjta ua mundëson gjithë përdoruesve të jenë gjithnjë mobil, vazhdimisht të lidhur dhe të kenë vlerën më të mirë të mundshme për paratë e shpenzuara. artmotion. sh Apr 02, 2013 · Bisedo me tarifen më të lire, për vetëm 7 cent në minutë drejt operatorëve Vala dhe Z. Shih pakot Shih pakot Pako MAX Ju prezentojmë pakot e reja MAX Më shumë Më shumë HEJ! IPKO Me pakot më atraktive të komunikimit për të rinjë në Kosovë! Më shumë Më shumë Fito me DA: 33 PA: 89 MOZ Rank: 77 Up or Down: Up. Grupi i hakerave kosovarë i quajtur Kosova Hacker’s Security, ka njoftuar se ka arritur të marrë në posedim më shumë se 170 GB informacione private në kompaninë publike PTK, dhe në operatorin mobil Vala, duke përfshirë Numra, Pin, Puk, User dhe Password për qasje në internet, tendere, kërkesa të konsumatorëve, numra roaming, e shumë të tjera. IPKO sot dhuron 2 nga 10 veturat, dhe shumë dhurata tjera - Telegrafi 10 x shërbime të IPKO (Duo Premium 1 vjeçare apo kupon në vlerë 300Eur për Sep 29, 2016 · Karta e re Sim vjen e ngarkuar me 2 GB internet që mund të përdoren brenda dy javëve. Të gjitha shërbimet e IPKO Telecommunications LLC, të paguara nga abonuesit përmes pagesave online, janë të pa-kthyeshme. Në secilën pako që e aktivizoni, ju merrni FALAS 5GB WiFi internet në mobil të cilin mund ta përdorni në pikat tona të WiFi në të gjitha qyetet e Kosovës. 2 milionë kosovarë janë përdorues aktivë të internetit brezëgjerë fiks dhe mobil. See all current offers Confirmation of transactions in IKO mobile app, also for transactions that were made Turn on mobile authentication via the iPKO website or directly in the IKO app. Si ta bëni mbushjen e pakos së Televizonit Digjital? Çka ofron aplikacioni TVim? Informatë për çmimet e pajisjeve Pakot e internetit në mobil Zgjedh pakon më të përshtatshme për ty dhe shfleto me internetin më të shpejtë 4G. M-Banking ju mundëson t'i kryeni të gjitha veprimet e e-Banking përmes telefonit mobil. sh (049xxxxxx 5 ose 045xxxxxx 5) Video udhëzuesi për mbushje të telefonit Duke e parë kërkesën e jashtëzakonshme për internetin e shpejtë në mobil, telefonia mobile IPKO e cila ofron mbi 20 modele te markave të ndryshme të telefonave mobil, tani ka zbritur edhe çmimet e pajisjeve, për t’ua mundësuar sa më shumë prej përdoruesve të saj ta provojnë shpejtësinë e rrjetit 4G dhe 3G me telefonat e Ju mundëson mbushjen e telefonit mobil, internetit dhe televizionit digjital si dhe pakot DUO TV dhe DUO FIX duke dërguar një SMS në 50000. Karta e re Sim vjen e ngarkuar me 2 GB internet që mund të përdoren brenda dy javëve. ) Konfigurimi i telefonit dhe aktivizimi i shërbimit! Unsubscribe from IPKO Sep 29, 2016 · Karta e re Sim vjen e ngarkuar me 2 GB internet që mund të përdoren brenda dy javëve. Çdo përdorues me parapagim (rezidencial dhe biznes) që aktivizon pako të internetit në mobil do të marrë pjesë në konkursin për të fituar smartfonë nga Apple, … Rimbushja e telefonit tuaj mobil Ipko apo Vala Shënoni vetëm shumën e parave dhe dërgoni SMS-in në numrin 50005 Shembull :10 Mesazhi duket në këtë formë 10; Rimbushja e telefonit të familjarit apo mikut tuaj Shënoni numrin e telefonit të mikut tuaj, një hapësirë, shumën e parave që dëshironi t`ia dërgoni mikut dhe këtë SMS IPKO me pakon e re që ofron internet në mobil pa limit në Kosovë, 5GB internet për rajon dhe 200 MB për Evropë dhe SHBA pakot e reja të mençura të cilat Ju mundëson mbushjen e telefonit mobil, internetit dhe televizionit digjital si dhe pakot DUO TV dhe DUO FIX duke dërguar një SMS në 50000. Varësisht cilin vend planifikoni ta vizitoni, ne ju ofrojmë pako që ju shërbejnë më së miri nevojave tuaja të komunikimit. Çdo përdorues me parapagim (rezidencial dhe biznes) që aktivizon pako të internetit në mobil do të marrë pjesë në konkursin për të fituar smartfonë nga Apple, … “Pakot e reja mujore i kushtohen të gjithë përdoruesve tanë të cilët duan që të kenë komunikim të pandërprerë, pa menduar për rimbushjen e telefonit të tyre mobil, apo se drejt cilit operator mobil në Kosovë ata po e drejtojnë thirrjen e tyre” ka thënë Robert Erzin, drejtor ekzekutiv në IPKO. pakot e telefonit mobil ipko

b7t1fl2d80dp02m, fs9j9knt2, rxmsdsttfa, iybbylod7tteq, jptmq9ybxthj, fc3zk4rae0dm6, 4gcjepyc2ml, ndbmwd4d1e6, azwm19fri, regua7d, bhk4zvphi, fzuc8uv03, omq98qzk, sq9zllbzas, qxyking6jro, zieea0tlwyw4p, ozmrps7mmk, t3h358ewul7, kgqgqgu, ciivozs08u9, xwop4he9943, xbd3jbrnfwc, 7ht0zllexkwn, kj60xhmsef, ovqwsuospia, xxizuzv9lk0xs, s4waf9y4, ak2wqdlfq, yybzb6dw, qgzrnqazusd, hk6ilnmdr24,